Martin

Gezien op post, nou ja ergens naast de post

Beste vrienden,

Bij deze stuur ik jullie eindelijk eens een brief over het verhaal van een Baancommissaris die sabbattical is voor de tijd van ruim een jaar, maar wees gerust niet bang dat ik mij verveel, het mag gezegd worden, het werk als internationaal Troopleader valt zwaarder dan ik van te voren had gedacht, ( maar als je A zegt moet je ook B zeggen).

Ik ben gemiddeld 2 hele dagen bezig per week met de voorbereidingen voor onze "once in a lifetime" avontuur.

Op dit moment hebben we 4 weekenden compleet met de troep gehad ( bestaat uit 36 kids en nog 3 medestafleden) in oktober met heel Nederland bij elkaar, en in februari,april,juni ons eigen kamp, daar doen we werkelijk van alles! Van het leren sjorren, tot aan het zelfstandig koken voor de hele meute. Het mooiste is dat wij elk weekend 4 thaise gerechten maken en dat maakt het nog eens extra spannend voor de 13-16 jarige al dat vreemde voer, kunnen ze alvast wennen!

We hebben nu nog 1 groot kamp van een week met het hele Nederlandse Contingent in de zomer, dat is de generale repetitie, voor ons verblijf in Thailand alwaar we 3,5 week blijven. Zelf doen we dit kamp nog eens dunnetjes over om de laatste info te verstrekken en dat is in de herfst . Het vertrek naar de Jamboree is geplant op 17 december a.s. en we zullen op 11 januari weer veilig terugkeren in Nederland.

Als we in Thailand zijn gaan we eerst een rondreis maken van 8 dagen, en verblijven dan met het hele Nederlands Contingent in een luxe vakantiedorp, wat geheel door ons is afgehuurd. Vandaaruit gaan we allerlei excursies maken bijvoorbeeld: Tempel bezoeken, De brug over de River Kwai, Olifanten-safari, oude ambachten markten etc. Ook zullen we nog een bezoek brengen aan Bangkok.

Tijdens de dagen op het Jamboree terrein, moeten we ons ook presenteren aan 30.000 medescouts en wij doen dat hoe kan het ook anders op de muziek van Rowwen Heze ( klompendans), waarom zullen jullie je afvragen? Nou dat is hel simpel ik heb er voor gezorgd dar Rowwen Heze ons sponsort en dat wordt bekendgemaakt op 29 juni a.s. op de Markt in Sittard waar Rowwen Heze dan een concert geeft en waar we samen met hen op de foto gaan dit voor onze beider Websites.

COOOOOOOOOOOOOOOOOL hé.

Ik stuur hierbij een aantal foto’s mee van een Bellander in een andere outfit.

Martin Veerpont Veerpont Troep
in vol ornaat het managementeam de hele meute

Mensen ik wens jullie nog een geweldig, humoristisch naar rubber stinkend jaar en hoop jullie allemaal te zien op 16 julie tijdens de BBQ. Ik mis jullie gezever best wel, en ben ook weer blij als het 2003 is en ik weer langs de baan kan staan.

Groetjes en SAWADEE

Martin